Praleisti ir eiti į turinį

Naujasis Latvijos prezidentas – zionistų lėlė

2011, 3 birželio

Stebint politinę situaciją pas Pabaltijo kaimynus, susidaro būtent toks įspūdis. Iki tol prezidentavęs V. Zatleras buvo spaudžiamas interesuotų grupuočių, dėl ko jam teko paskelbti apie norą paleisti Latvijos parlamentą (pastaba: Latvijoje prezidentą renka seimas), kas automatiškai sunaikino jo šansus būti išrinktam antrai kadencijai. Štai šioje vietoje, zionistų įtakoje esantys žmonės ir pasinaudojo situacija – pastatė (“išrinko“) bankininką bei zionistų lėlęAndrį Bėrzinį.

Naujasis šalies vadovas iškart pasirodė visu gražumu, prakalbęs apie tai, jog Latvijai nebelieka nieko kito kaip “įsivesti eurą“, citata iš delfinariumo: “Vienašališkai palaikau euro įvedimą. Nematau kito kelio, kuriuo turėtų eiti Latvija“, – sakė jis.

Lietuvos “bubilius kybys“ iškart suskubo sveikinti ir dar pridėjo , jog “reikia kovoti su oligarchinėmis tendencijomis“, pamiršdamas faktą, kad ir pats jis bei Latvijos prezidentas yra fasadiniai dundukai galingųjų rankose..

Trumpa Euro valiutos šalių ir Lietuvos apžvalga:

Vadinkite mane euroskeptiku, jei norite, tačiau realiai euras naudos davė tik viršunėlėms, šaknelės kaip visada – džiūna. Vokiečiai jau atsikando tiek paties euro (žmonės su nostalgija prisimena ir ilgisi doičmarkių) ir emigrantų iš Turkijos antplūdžio. Graikijai dabar nuolat reikia “gelbėjimo plano“, skolintis ir kad jai skolintų vien biudžeto balansavimui. NT burbulas ir statybų bumas Airijoje taip pat sprogęs, krito ir Portugalija – neseniai sutarė dėl valstybinės paskolos (berods -eurais). Kaip matome dabar žlugdoma Ispanija (cirkas su agurkais). Lietuvoj cirkinasi su kiaulių maru.

Panuoširdingai, Kybį dėjau. 🙂

3 Komentaras
  1. TIKRAI? permalink

    Ar lėlių yra ir daugiau? Is Obama a Psychopath? http://www.panamalaw.org/getting_out_of_dodge_05-29-11.html

Trackbacks & Pingbacks

  1. Naujasis Latvijos prezidentas – zionistų lėlė (via Johnsono ne'Blog'as) « Gyvenimo kritika

Parašykite komentarą