Praleisti ir eiti į turinį

Ar prezidentūra ir energetikos ministerija dirba Rotšildų klanui?

2012, 2 gruodžio

https://notesalongthepath.files.wordpress.com/2012/05/thrive-money-pyramid.jpg?w=593

Klausimas net neretorinis, tačiau atsakymas būtų – 99,5% Taip.

Kodėl? Todėl, kad Švyturio respublika būdama TVF (Tarptautinis valiutos fondas) ir ES vasalė, dėl pasiimtų kreditų ir prisiimtų kitų įsipareigojimų privalo pirkti paslaugas iš Rotšildų bankų sistemos.  Trumpai tariant Švyturio šalyje globalistai valosi kojas ir užpakalį praktiškai į viską, net į referendumo rezultatus.

Komentaruose buvo pasiūlymų sutvarkyti senąją AE iki darbingo lygio ir dar kelioliką metų naudotis pigia energija ir neišradinėt dviračio – ką gi, pasiūlymas tikrai vertas prizo, bet yra vienas bet. Ponai Rotšildai veikiausiai tokio projekto neturi ir tokio scenarijaus mums ir mūsų kraštui nepiešia, ir nemanykit, kad čia šiaip sau “Chevron“ atsigrūdo pas mus bandomuosius naftos ir skalūnų dujų gręžinius daryti.  Beje, skalūnų dujų išgavimas yra pavojingas, be to yra rizika užteršti gruntinius vandenis.

Esmė tokia, kad remiantis buv. sovietų kariuomenės spec. valdymo pajėgų (atsakomybės sritis – aptikti ir sekti taktinės raketinės ginkluotės panaudojimo atvejus) leitenanto D. Chalezovo informacija, kuri beje sutinka ir su Benjamin Fulford išsakytomis mintimis – atominės elektrinės buvo susprogdintos atominiais portfeliais (micro-nukes, atominės minos – kaip pavadinsi;pvz.: Černobilis(KGB nesužiūrėjo diversantų), Fukušima).

https://i0.wp.com/i.imgur.com/ZWVEA.jpg

Originalus ir tikslus frazės “Ground Zero“ apibrėžimas iki 2001 m. – “paviršiaus taškas žemėje, ar vandenyje, tiesiai po arba tiesiai virš kurio, arba kuriame įvyksta atominės arba vandenilinės bombos sprogimas.“

 

To tikslas – specialiai diskredituoti branduolinę energetiką parodant kaip labai nesaugią ir prigąsdinus žmoniją vėl norima pakabinti ant naftos ir anglių – grįžtame į industrializacijos amžių (kai anglies gavyba buvo svarbi pramonės modernizavimui ir žmonijos aprūpinimui šiluma, vėliau ir elektra ir t.t.). Lenkai jau statosi didžiulę anglies elektrinę, galėsim tas smalkes uostyt; minties vingis – visi bijūnai bijo CO2, aš bijau smalkių (CO), nes nuo smalkių numirsi – nuo CO2 vargiai.

Grįžtant prie atominės temos,  kadangi vis garsiau girdime ne-gojaus Netanjahu bliovimą skersti gojus persus, greičiausiai kaip siekį įvelti JAV į dar vieną karą ir sukelti pasaulinės reikšmės konfliktą. Taigi, atominės energetikos po WW3 niekam nebereikės, dėl ko ir AE yra uždarinėjamos visame  pasaulyje. O iki pasaulinio karo, teks čiulpti naftos vamzdelį, matyt Rotšildas sako –  taip sveikiau, reiškiasi – žino.

Galės tie, kurie išgyvens WW3 pagaliais ir akmenimis kariaut WW4, A.Enšteino žodžiais tariant.

Ar dėliojasi puzlė jau?

Jei ne, apie Rotšildų dinastiją galima pasidomėti čia:

http://www.realjewnews.com/?p=190

P.S. Jei kam įdomu apie 9/11 Pentagon’o sprogdinimą povand. laivo “Kursk“ raketa “Granit“:

http://decryptedmatrix.com/live/victor-bout-dimitri-khalezov-military-unit-46179/

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą